Οι αρχές μας


Στο οδοντιατρικό μας κέντρο όντας αφιερωμένοι στην αποκατάσταση και ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς του χαμόγελού σας, οι ειδικευμένες οδοντιατρικές μας υπηρεσίες διέπονται από τέσσερις θεμελιώδεις αρχές.

ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Το Oral Aesthetics δίνει μέγιστη σημασία στην παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας. Τα υψηλά πρότυπα τα οποία έχουμε θέσει στην εξατομικευμένη φροντίδα της υγείας των δοντιών σας, αφορούν όχι μόνο στη δομή και λειτουργία του χώρου μας (εγκαταστάσεις και εξοπλισμός) αλλά και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Δεν επιβάλουμε μόνο υψηλά πρότυπα για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Ο Καθαρισμός, η απολύμανση η αποστείρωση, ο λειτουργικός έλεγχος, η συντήρηση των εργαλείων, η συσκευασία, τα κριτήρια επιλογής μεθόδων αποστείρωσης, η επικύρωση της διαδικασίας αποστείρωσης, η φύλαξη και ο χρόνος ζωής των αποστειρωμένων εργαλείων και υλικών, αποτελούν διαδικασίες πρωταρχικής σημασίας για κάθε οδοντιατρική πράξη η οποία λαμβάνει χώρα στο οδοντιατρικό μας κέντρο. Ακολουθούμε αυστηρά όλες τις διαδικασίες αποστείρωσης και διαδικασίες αποφυγής διασταυρούμενης μόλυνσης (cross contamination) που συνιστώνται από την American Dental Association(ADA), την Ασφάλεια και την Υγεία Εργασίας (ΟΣΗΑ), και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ως επαγγελματίες είμαστε μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουν καθοριστεί με σαφήνεια οι ρόλοι, οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες για την διαχείριση και υλοποίηση των έργων κάθε εργαζόμενου, ώστε να είναι υπεύθυνος στον τομέα του. Έχουμε διαρκή συμμετοχή ως εκπαιδευτές και ως εκπαιδευόμενοι σε σεμινάρια και διαλέξεις προκειμένου να ενημερωνόμαστε συνεχώς σχετικά με τις καινοτόμες τεχνικές, τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τον νέο εξοπλισμό. Η δυναμική ανταλλαγή γνώσεων με αναγνωρισμένους επιστήμονες έχει ως αποτέλεσμα τη διαρκή εισροή πιο εξελιγμένων γνώσεων για την καθημερινή μας πράξη.

ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας είναι το χτίσιμο της σχέσης εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Καταλαβαίνοντας πόσο ανήσυχοι μπορεί να αισθάνονται κάποιοι ασθενείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον οδοντίατρο, εμείς κάνουμε τη διαφορά παρέχοντάς σας μια θετική και χαλαρωτική εμπειρία. Η ομάδα μας είναι αφιερωμένη στο να σας παρέχει μια εξαιρετική φροντίδα, προκειμένου οι επισκέψεις σας στο οδοντιατρικό μας κέντρο να είναι όσο πιο άνετες και ευχάριστες γίνεται.

FaLang translation system by Faboba